Marchew i Rutabaga szkliwione cytryną
Cytrynowo-Glazurowana marchewka i Rutabaga wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 43 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jeśli masz brązowy cukier, rutabaga, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Marchew i Rutabaga szkliwione cytryną, Marchew Cytrynowo-Glazurowana, oraz Marchew Cytrynowa Glazurowana.
Instrukcje
Marchew i brukiew pokroić w cienkie paski o długości 3 cali. Doprowadzić warzywa i 1/2 szklanki wody do wrzenia w rondlu; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 15 minut.
Odcedzić i usunąć warzywa.
Masło rozpuścić w rondlu. Wymieszać cukier i kolejne 4 składniki; gotować, ciągle mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodać warzywa; gotować, często mieszając, aż do całkowitego ogrzania.