Marchew i figi

Marchew i figi
Marchew i figi to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 690 kalorii. Jeśli masz pod ręką migdały, marchew, figi i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Figi Pieczone, Figi I Prosciutto, oraz Figi I Prosciutto.

Instrukcje

1
Gotować migdały, cukier i skórka pomarańczowa w 8-calowej patelni na małym ogniu około 10 minut, stale mieszając, aż cukier stopi się i migdały są powlekane; ostudzić. Migdały rozbić; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MigdałyMigdały
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu(woda nie powinna dotykać dna kosza).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Umieść marchew w Koszyku. Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Parować od 9 do 11 minut lub do miękkości, dodając figi w ciągu ostatnich 2 minut. Wrzucić marchew i figi z migdałami i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MarchewMarchew
MasłoMasło
FigiFigi
TrudnośćNormalny
Gotowe W41 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia35
Magazyn