Marchew gotowana na parze z masłem czosnkowo-imbirowym
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Gotowana na parze marchewka z masłem czosnkowo-imbirowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 68 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z limonki, ząbki czosnku, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew Gotowana Na Parze Z Masłem Czosnkowo-Imbirowym, Marchewki na parze z masłem pomarańczowo-koperkowym, oraz Przepis na gotowaną na parze marchewkę (z tymiankiem, kminkiem i masłem pomarańczowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować czosnek; odstawić 10 minut.
Marchew na parze, pod przykryciem, 10 minut lub do miękkości.
Masło ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek i imbir na patelnię; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać z marchewką, kolendrą i pozostałymi składnikami.