Marchew Glazurowana miodowo-sojowa
Marchewka Glazurowana miodowo-sojowa jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Wielkanoc. Mieszanka marchwi, miodu, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchewka Glazurowana Miodem, Marchew z miodem, oraz Marchew Z Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać marchew i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Na dużej patelni, roztopić masło. Mieszać w marchew i sos sojowy i gotować na dużym ogniu, aż marchewki są rumiane w miejscach, 2 protokół. Wymieszać miód i gotować, aż marchewki są szkliwione, 2 minuty dłużej.
Przełożyć na talerz i podawać.