Marchew Glazurowana miodowo-sojowa

Marchew Glazurowana miodowo-sojowa
Marchewka Glazurowana miodowo-sojowa jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Wielkanoc. Mieszanka marchwi, miodu, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchewka Glazurowana Miodem, Marchew z miodem, oraz Marchew Z Miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać marchew i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
3
Drenaż.
4
Na dużej patelni, roztopić masło. Mieszać w marchew i sos sojowy i gotować na dużym ogniu, aż marchewki są rumiane w miejscach, 2 protokół. Wymieszać miód i gotować, aż marchewki są szkliwione, 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
MarchewMarchew
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć na talerz i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn