Marchew Glazurowana Imbirowo-Pomarańczowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marchewki glazurowanej imbirowo-pomarańczowej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 82 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz małe marchewki, korzeń imbiru, świeżo wyciśnięty sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marchew Pomarańczowo-Imbirowo-Glazurowana, Marchew szkliwiona pomarańczowo-imbirowa-Paleo kredens, oraz Marchew Glazurowana Imbirem.
Instrukcje
Włożyć marchewkę do średniej wielkości patelni z sosem i dodać sól i wodę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gotuj tylko do momentu, aż marchew zacznie zmiękać, około 3 minut dla bardzo małych marchewek, dłużej dla grubszych marchewek.
Spuścić wodę i włożyć marchew do patelni.
Dodaj pozostałe składniki do marchewki i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotuj odkryte, często mieszając, aż ciecz zostanie zredukowana, aż pozostanie bardzo mało-około łyżki stołowej.
Podawać na gorąco, na ciepło lub na zimno z dodatkową skórką pomarańczową jako dekoracją.