Marchew Glazurowana

Marchew Glazurowana
Glazurowane marchewki mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Wielkanoc. Udaj się do sklepu i odbierz piwo imbirowe, chili w proszku, ciężką sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Marchew Glazurowana, Marchew Glazurowana, oraz Glazurowana Marchewka Dla Dwojga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W 12-calowej patelni saute na średnim ogniu, połączyć marchew, masło, sól i imbir ale. Przykryj i przynieś na wolnym ogniu. Po ugotowaniu zdejmij pokrywkę, wymieszaj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć ponownie i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ginger AleGinger Ale
MarchewMarchew
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdejmij pokrywkę, dodaj chili w proszku i zwiększ ciepło do wysokiej. Gotować, rzucając od czasu do czasu, aż imbir ale zredukuje się do glazury, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Ginger AleGinger Ale
GlazuraGlazura
4
Wlać do naczynia i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
5
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn