Marchew Cytrynowo-Koperkowa
Marchew cytrynowo-koperkowa jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 65 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, sok z cytryny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Koperek Cytrynowy, Marchew gotowana na parze z winegretem cytrynowo-koperkowym, oraz Marchewki z koperkiem, masłem i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż marchewkę w warzywnym parowniku na wrzącej wodzie. Okładka; steam 2 do 3 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Marchew przełożyć do miski i ogrzać.
Połącz skrobię kukurydzianą i sok z cytryny w małym rondlu, mieszając, aż będzie gładka.
Dodać wodę; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Wymieszać masło i kolejne 3 składniki. Gotować, ciągle mieszając, aż masło się rozpuści.
Aby służyć, wlać mieszaninę soku z cytryny na marchewkę i wrzucić delikatnie.