Marchew Cytrynowo-Glazurowana

Marchew Cytrynowo-Glazurowana
Cytrynowo-Glazurowana marchewka jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, masło, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Marchew Cytrynowa Glazurowana, Marchew i Rutabaga szkliwione cytryną, oraz Cytrynowa Glazurowana Marchewka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce 1. wody i marchwi na dużej patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub aż ostry-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Tymczasem w małym rondlu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać brązowy cukier, sok z cytryny i sól; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SólSól
4
Marchew odsączyć, dodać masło i delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MasłoMasło
5
W razie potrzeby udekoruj skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn