Marchew-Bataty Mash

Marchew-Bataty Mash
Marchew-bataty zacieru może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 184 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz małe marchewki, rodzynki, słodkie ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew & bataty mash, Bataty Marchew Mash, oraz Pieczony Słodki Ziemniak + Marchew Zacieru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchew i ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
3
W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu, następnie wymieszać z musem jabłkowym i brązowym cukrem, aż się rozpuści. Gdy ziemniaki są gotowe, przełożyć do miski i zacieru, aż będzie gładka. Następnie złożyć mieszankę mus jabłkowy i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
ZiemniakZiemniak
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn