Marchew & pasternak Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Jeśli masz oscar Mayer boczek, pietruszka, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarka Marchewkowo-Pasternakowa, Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Gotować i mieszać boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową; osuszyć na papierowych ręcznikach. Łyżka 2 Łyżki. Kapi do miski; odstawić do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych