Marchew & Pasternak Gratin
Marchew & pasternak Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Jeśli masz oscar Mayer boczek, pietruszka, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarka Marchewkowo-Pasternakowa, Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Gotować i mieszać boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową; osuszyć na papierowych ręcznikach. Łyżka 2 Łyżki. Kapi do miski; odstawić do późniejszego użycia.
Dodaj warzywa do pozostałych kapieli na patelni; wrzucić do herbu. Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Piec 20 min. Tymczasem powrót zarezerwowane 2 łyżki. boczek kapie na patelnię. Wymieszać z mąką; gotować i mieszać na średnim ogniu 1 min.
Dodać mleko i musztardę; doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Dusić 1 min lub aż sos lekko zgęstnieje.
Dodać Neufchatel; gotować 3 min. lub do stopienia, często mieszając.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Posypać boczkiem pieczone warzywa; top z sosem Neufchatel.
Wymieszać farsz wymieszać, natkę pietruszki i masło; posypać warzywami.
Piec 30 min. lub do momentu, gdy mieszanina warzyw będzie gorąca i bąbelkowa, a polewa będzie złotobrązowa.