Marblehead Miękka jajecznica, kukurydza i ser Cheddar

Miękka jajecznica Marblehead, kukurydza i ser Cheddar mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rozdrobniony ser cheddar, klarowane masło, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Miękka jajecznica i Chorizo w chrupiących, serowych skorupkach Taco, Kanapki z jajecznicą ze szpinakiem i serem Cheddar, oraz Domowe miękkie precle z sosem serowym Buffalo Cheddar.
Instrukcje
Rozgrzać masło na patelni z nieprzywierającym jajkiem na średnim ogniu.
Jajka, ser i śmietanę ubić w misce.
Wlać na patelnię i ugotować jajka jak na jajecznicę.
Gdy jajka są prawie gotowe, dodać kukurydzę i nadal gotować, aż jajka są gotowe i kukurydza jest rozgrzana.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
From Eat Me by Kenny Shopshin Copyright (C) 2008 by Kenny Shopshin Published by Knopf.Kenny Shopsin jest samoukiem, który wypracował swój niepowtarzalny styl: koloruje poza liniami, a następnie używa kredek w swoich naleśnikach. Mieszka w Greenwich Village.Carolynn Carreño jest dziennikarką nagrodzoną nagrodą Jamesa Bearda i współautorką 100 Ways To Be Pasta, Once Upon a Tart i A Twist of the Wrist. Mieszka w Los Angeles i Nowym Jorku.