Mapled Ham
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zmarzniętej szynki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 496 kalorii, 33g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, szynka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść plastry ananasa na szynce, zabezpieczając wykałaczkami. Wcisnąć goździki do szynki.
Umieść szynkę w naczyniu do pieczenia z wodą.
W rondlu na małym ogniu roztopić masło i wymieszać z syropem, brązowym cukrem i miodem, aż do ogrzania.
Wlać 1/2 mieszanki na szynkę.
Szynkę Piec 1 godzinę i 30 minut w nagrzanym piekarniku. Baste często z pozostałą mieszaniną masła i syropu.
Zdjąć szynkę z ognia i odsączyć kapiele do rondla na średnim ogniu. Gotować i mieszać aż zgęstnieje, i podawać z szynką.