Maple Pork ' n Sweet Potatoes

Maple Pork ' n Sweet Potatoes to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 426 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cydru jabłkowego, słodkich ziemniaków, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć syrop naleśnikowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Budyń Chlebowy Tosty Francuskie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wieprzowina Klonowo-musztardowa ze słodkimi ziemniakami, Klon Wieprzowina & Słodkie Ziemniaki Z Tosty Pekan Polewa, oraz Tajny Składnik (Syrop Klonowy): Tłuczone Słodkie Ziemniaki Klonowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Wymieszaj sos barbecue, syrop, cydr, chili w proszku i cynamon.
Umieść ziemniaki w naczyniu do pieczenia 13x9 cali; wierzch z cebulą.
Połowę mieszanki sosu barbecue zalać ziemniakami i cebulą.
Umieścić mięso na ziemniaki i cebulę; top z pozostałą mieszanką sos barbecue.
Piec dodatkowe 30 minut lub aż mięso jest gotowane przez.