Maple Mocha Wegańskie Lody

Maple Mocha Wegańskie Lody
Maple Mocha wegańskie lody to bezmleczne deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 100 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, regularne, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wegańskie Lody Lawendowe, Zdrowe Lody Z Dyni (Wegańskie I Bezglutenowe), oraz Wegańskie Mochan Migdałowe Krówki Topione Lody Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mleko kokosowe, syrop klonowy i kawę w małym rondlu i podgrzewaj mieszając, aż będzie gorąco, ale nie do końca wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wyjmij go z ognia, wymieszaj wanilią i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Umieść czekoladę w misce i wlej wystarczającą ilość gorącego mleka kokosowego, aby pokryć czekoladę. Pozostaw czekoladę na kilka minut, a następnie ubijaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj czekoladę do reszty mieszanki mleka kokosowego i mieszaj, aż dobrze się połączą.Schłodzić w lodówce przez 2 do 3 godzin lub przez noc.Ubijaj w schłodzonej maszynie do lodów, zgodnie ze wskazówkami producenta.Zapakuj lody do schłodzonego naczynia z ciasno dopasowaną pokrywką i umieść je w zamrażarce, aby się ujędrnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn