Maple Citrus Granit

Maple Citrus Granit
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Maple Citrus Granit spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 67 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Mieszanka soku pomarańczowego, wody, syropu klonowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa szpinakowa z chrzanem Granite, Porzeczkowo-klonowy Bochenek cytrusowy, oraz Sałatka z homara z granitu Bloody Mary dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszać wodę, cukier, sok z cytryny, sok pomarańczowy, syrop klonowy i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu bez mieszania, aż cały cukier się rozpuści, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw syrop do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj cytrynę, skórkę pomarańczową, liście mięty i wlej do płytkiego naczynia do pieczenia lub plastikowego pojemnika i umieść w zamrażalniku. (Płytkie plastikowe pojemniki o pojemności 6 kubków z pokrywką, które mierzą 6 cali na 10 cali na 2 cale głębokości i które można uzyskać w sklepach spożywczych, byłyby idealne do tego celu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Sprawdzić po około 2 godzinach i wymieszać mieszaninę. Po około 4 godzinach mieszanina zacznie się konfigurować i możesz zdobyć powierzchnię, obracając łyżkę do tyłu i używając końcówki, aby zeskrobać mrożony syrop w "lodowe loki."Powtarzaj ten proces skrobania okresowo, co około 2 godziny, aż cały syrop zostanie zeskrobany do konsystencji lodu wodnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
5
Podawać po 8 godzinach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn