Maple Angel Food Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj Maple Angel Food Cake spróbować. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 6G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, cukier, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Maple Nut Angel Food Cake, Ciasto czekoladowe Angel Food z owocami i jogurtem klonowym, oraz Ciasto Czekoladowe Angel Food Z Owocami I Jogurtem Klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w mikserze wyposażonym w mocowanie trzepaczki (lub za pomocą miksera ręcznego) ubijaj białka do spienienia.
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i soli i kontynuuj ubijanie, aż uformują się miękkie szczyty. Po uruchomieniu miksera stopniowo dodawaj 1 szklankę granulowanego cukru i kontynuuj ubijanie, aż cukier będzie sztywny i rozpuści się, około 30 sekund dłużej.
Pozostałą 1/4 szklanki granulowanego cukru przesiać 3 razy przesianą mąką tortową, aby napowietrzyć mieszaninę. Złożyć na białka, następnie złożyć wanilii i syropu klonowego.
Łyżka ciasto do ungreased WŁAŚCIWEGO Anioł żywności patelni lub 6 miniaturowych. Wygładzić górę z tyłu łyżki.
Piec do jasnego złotego koloru, 30 do 35 minut. Schłodzić, zawieszając ciasto (na patelni) do góry nogami wokół szyjki butelki, aż ostygnie do temperatury pokojowej. Uruchom długie, ostre ostrze noża wokół ciasta, aby poluzować, a następnie wybić ciasto na talerz.
Glazura: wymieszać składniki razem, aż będą gładkie.
Wlać na wierzch ciasta i rozprowadzić łopatką, pozwalając glazury ściekać po bokach.
Odstawić na co najmniej 30 minut przed podaniem, lub aż lukier jest twardy.
Cięcie ząbkowanym nożem, za pomocą ruchu piłowania.