Manicotti z wołowiną i grzybami

Manicotti z wołowiną i grzybami
Manicotti z wołowiną i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 417 kalorii, 26g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 65 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, cebuli, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grzyb Manicotti, Manicotti olej z grzybów i trufli, oraz Manicotti z kurczakiem i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Ugotować i odsączyć skorupki makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając minimalnego czasu gotowania. Spłukać zimną wodą do ostygnięcia; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Tymczasem, w 12-calowej patelni, gotować wołowinę, 1 szklanka cebuli i czosnku na średnim ogniu 8 do 10 minut, często mieszając, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić, w razie potrzeby. Wymieszać z bazylią, oregano, 1 łyżeczka soli i pieprzu; gotować 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
4
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Pieczarki i 1/2 szklanki cebuli ugotować na oleju, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać pomidory i 1 łyżeczkę soli. Gotować około 10 minut, rozbijając pomidory, aż sos zostanie dokładnie podgrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
W dużej misce wymieszaj mieszaninę wołowiny, ser ricotta i parmezan. Mieszamy łyżką do skorupek makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Polać nadziewanymi muszelkami sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Posypać serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
10
Przykryć; piec 30 minut. Odkryć; piec 20 do 25 minut dłużej lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia11
Magazyn