Mango z syropem imbirowo-miętowym
Mango z syropem imbirowo-miętowym wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 152 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz imbir, liście mięty, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mango w syropie imbirowo-miętowym, Mango z syropem imbirowo-miętowym, oraz Poważne sałatki: owoce pestkowe z syropem imbirowo-limonkowym i miętą.
Instrukcje
W rondlu zagotować wodę i cukier i gotować, aż cukier się stopi, od czasu do czasu mieszając.
Dodać imbir i gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia, wymieszać z miętą i stromo przez 5 minut.
Umieść mango w misce, przecedzić mieszaninę syropu na mango, przykryć i schłodzić w lodówce przez 30 minut.
Podawać na lodach lub polane jogurtem waniliowym.