Mango Lassi z kardamonem i cynamonem
Przepis Mango Lassi z kardamonem i cynamonem może zaspokoić Twoje indyjskie pragnienie w około 5 minut. Ten napój ma 211 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką strąki kardamonu, mleko, mango i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mango-Kardamon Lassi, Mango Kesar Lassi-jak zrobić Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, oraz Mango Lassi lub AAM ki Lassi, jak zrobić Mango Lassi.
Instrukcje
Usuń świeże z mango. Lakeland sprzedaje dobre narzędzie, aby uprościć ten proces.
Zmiażdżyć strąki kardamonu między palcami i usunąć nasiona.
Dodać wszystkie składniki, z wyjątkiem cynamonu do blendera i whizz aż gładka. Możesz dodać lód, jeśli twój blender jest wystarczająco mocny,
Podawać w szklankach. Cynamon zetrzeć na każdej lassi przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka Essay Chenin Blanc. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Esej Chenin Blanc Blend]()
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.