Mango-Kokos Fruit Pops
Mango-kokos owoc Pops wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Jeśli masz mleko kokosowe, cukier, kawałki mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mało kto lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Wegańskie nasiona Mango Chia Mango Coconut Ice Pops, Kremowe Mango Coconut Ice Pops, oraz Pudding Ryżowy Kokosowo-Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, wir 1 1/4 szklanki kawałki mango (około 1 w., od 1 lb. owoce), 3/4 szklanki mleka kokosowego w puszkach, 1 do 2 łyżek cukru (do smaku) i 1 łyżka soku z limonki, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę owoców do 6 do 8 foremek do soku (patrz UWAGI). Zamocuj pokrywy mocno i włóż patyczki, pozostawiając 1 1/2 do 2 cali każdego wystającego. Umieść formy w zamrażarce, upewniając się, że są równe i wyprostowane, i zamrażaj do czasu, aż będą twarde, co najmniej 3 godziny lub do 2 tygodni.
Aby zdemontować, przepuść ciepłą wodę przez Formy do obręczy, aż pops zostaną uwolnione z boków, 5 do 15 sekund.
Zdejmij pokrywy i wyciągnij Popy.
Warstwowe wyskakuje: aby utworzyć dwukolorowe wyskakuje, zrobić dwa różne przepisy i użyć dwa razy więcej form.
Wlać jedną mieszaninę do wszystkich form i zamrozić do twardego w dotyku na wierzchu, około 45 minut, a następnie wlać drugą mieszaninę na pierwszą i całkowicie zamrozić.