Mango Jícama Posiekana Sałatka
Mango Jícama posiekana sałatka jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, czosnek, kapustę napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z Mango i Jicama, Sałatka Z Mango Jicama, oraz Sałatka Jicaman i Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem sok, miód, ocet i czosnek.
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Wrzucić razem jícama, Mango, kapusta, Rzymska, i ogórek z sosem do smaku.
Podawać sałatkę posypaną pestkami dyni.
* Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Składniki sałatki można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w oddzielnych szczelnie zamkniętych plastikowych torebkach, schłodzonych.