Mango Habanero Hot Sauce

Mango Habanero Hot Sauce
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj gorącego sosu Mango Habanero. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok z cytryny, mango, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango, Sos Barbecue Mango Habanero, oraz Hot Stuff: Mango-brzoskwinia - sos Barbecue Habanero na # CookoutWeek.

Instrukcje

1
W średnim rondlu dodaj habaneros, ząbki czosnku i marchewkę. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Szalotki Pokrojone W Cienkie PaskiSzalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Obniżyć ogień do średniego, i gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut, aż marchewki będą miękkie. (Bardzo ważne jest, aby upewnić się, że kuchnia jest dobrze wentylowana podczas tego kroku!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś chiles, czosnek i marchew do robota kuchennego (ale nie wyrzucaj płynu do gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Przenieść chiles i czosnek do robota kuchennego (ale nie wyrzucać gotowania płynu).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodaj 1/4 szklanki wody reserved chile, ocet jabłkowy, sok z cytryny, pokrojone w kostkę mango i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Przecier mieszaninę około 30 sekund do 1 minuty, aż do całkowitego wymieszania. Jeśli jest zbyt gruba, rozcieńczyć wodą. Smak i dostosować ilość octu lub soli, jeśli to konieczne. Przechowywać w lodówce do dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn