Mango Freeze
Mango Freeze może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać crème fraîche, cukier, ale mango, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mojito Freeze, Jak zamrozić naleśniki, oraz Jak Zamrozić Brzoskwinie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając ostrej obieraczki do warzyw, obierz połowę mango. Trzymając owoc za jego nieobraną połowę, pokrój podłużne plastry o grubości 1/2 cala do dołu. Następnie pokroić w poprzek do dołu, aby zwolnić plastry. Powtórz proces z drugą połową mango, a następnie powtórz z pozostałymi Mango.
Pokroić plastry w 1/2-calową kostkę i przenieść do średniej miski.
W małym rondlu połącz cukier z sokiem z cytryny i gotuj na małym ogniu, mieszając, aż się rozpuści.
Ostudzić, następnie zalać mango i dobrze wrzucić.
Przełożyć do płytkiego naczynia do pieczenia wyłożonego folią. Przykryć folią i zamrozić do półmrożenia, 3 do 4 godzin. Jeśli Mango jest zamrożone, pozostaw je w lodówce, aż lekko rozmrożą. Mango pokroić w miski i skropić crme frache.