Mangalorean wołowina i boczek SOS
Mangalorean wołowina i boczek sos może być tylko sos szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 856 kalorii, 44g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Przepis ten zachwycił 74 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, wodę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mangalorean Baranina SOS, Pieczeń wołowa z boczkiem-sos Chili, oraz Sos Z Boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mięso, pastę imbirową, pastę czosnkową, pieprz, ocet i 2 łyżeczki soli.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w szybkowarze na średnim dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać goździki i cynamon i mieszać, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać marynowaną wołowinę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 5 protokół
Dodaj 1 szklankę wody i zamknij Szybkowar. Gotować pod wysokim ciśnieniem przez 45 minut, a następnie zwolnić ciśnienie i pozwolić parze uciec.
Do dużej miski przełożyć wołowinę i soki.
Wytrzyj Szybkowar, dodaj pozostały olej i wróć do średnio wysokiego ciepła, aż się połysk.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Dodać zielone chillis i mieszać aż pachnące-o 2 protokół.
Dodaj czerwone chili i kurkumę w proszku i energicznie mieszaj, aby nie spalić przypraw i gotuj przez 1 minutę. Jeśli mają tendencję do przyklejania się lub odbarwienia, dodaj kilka kropli wody.
Dodać boczek i mieszać, aż boczek zacznie renderować, około 5 minut.
Dodaj przecier pomidorowy i gotuj, mieszając, aż olej będzie pachnący i oddzieli się od mieszaniny, około 5 minut.
Dodać wodę, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 10 minut. Powrót wołowinę i jej soki do garnka i pozostawić całe danie gotować przez kolejne 15 minut. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i podawać z chlebem lub ryżem.