Mandarynka Wieprzowina

Mandarynka Wieprzowina
Mandarin Pork zajmuje około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 22 g białka i 7 g tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,45 USD za porcję. Świetnie sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup paprykę, pimientos, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 44% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z wieprzowiną mandaryńską, Medaliony wieprzowe z mandarynkami i Pieczeń wieprzowa z mandarynkami.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze sześć składników w dużej plastikowej torbie z możliwością wielokrotnego zamykania; dodać wieprzowinę i obrócić do panierowania. Torba uszczelniająca; wstawić do lodówki na noc, kilkakrotnie obracając mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
W międzyczasie w misce połącz składniki sosu; przykryć i ostudzić. W innej misce wymieszaj wrzącą wodę z musztardą; dodać sól i mieszać, aż masa będzie gładka. Przykryj i odstaw na 1 godzinę w temperaturze pokojowej; chłod.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wyrzucić marynatę z mięsa. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 18–20 minut lub do czasu, aż termometr do mięsa wskaże 160°–170°, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
5
Podawać z sosem i musztardą do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn