Mandarynka Kurczak Saute

Mandarynka Kurczak Saute
Mandarin Chicken Saute może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 216 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka płatków pieprzu, czosnek, gałązki kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ciasto mandarynkowe i Polenta z syropem mandarynkowym, Kurczak Mandarynkowy, oraz Kurczak Mandarynkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowy kurczak w oleju przez 2 do 3 minut, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i saute przez 8 do 10 minut lub aż gotowane przez i soki uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń kurczaka z patelni i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Na tej samej patelni połącz bulion, ocet, miód, żelki, płatki czerwonej papryki, czosnek i korzeń imbiru. Dusić na średnim ogniu, aż ciecz zmniejszy się o połowę, a następnie zdjąć z ognia i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
żelkiżelki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Z sosu wyjąć żelki, wymieszać z migdałami i zieloną cebulą. Kurczaka pokroić w plasterki i ułożyć na półmisku. SOS łyżka na górze i udekorować żelkami i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
żelkiżelki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn