Mandarynka Kurczak Saute
Mandarin Chicken Saute może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 216 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka płatków pieprzu, czosnek, gałązki kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ciasto mandarynkowe i Polenta z syropem mandarynkowym, Kurczak Mandarynkowy, oraz Kurczak Mandarynkowy.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowy kurczak w oleju przez 2 do 3 minut, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i saute przez 8 do 10 minut lub aż gotowane przez i soki uruchomić jasne.
Usuń kurczaka z patelni i ogrzać.
Na tej samej patelni połącz bulion, ocet, miód, żelki, płatki czerwonej papryki, czosnek i korzeń imbiru. Dusić na średnim ogniu, aż ciecz zmniejszy się o połowę, a następnie zdjąć z ognia i odstawić 5 minut.
Z sosu wyjąć żelki, wymieszać z migdałami i zieloną cebulą. Kurczaka pokroić w plasterki i ułożyć na półmisku. SOS łyżka na górze i udekorować żelkami i kolendry.