Manchego z pastą Pigwową

Manchego z pastą Pigwową
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Manchego z pastą z pigwy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 92 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chipsy Serrano z konfiturą z pigwy i Manchego, Babeczki sernikowe pigwa, Manchego i Ritz, oraz Membrillo (Pasta Z Pigwy).

Instrukcje

1
Skórkę odciąć z sera Manchego; pokroić na 6 klinów i umieścić 1 klin serowy na każdym z 6 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
SerSer
WołowinaWołowina
2
Pokrój pastę z pigwy na 6 plastrów; umieść 1 plasterek na każdym klinie sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PigwaPigwa
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn