Mamuśka meksykańska Minestrone

Meksykańskie Minestrone mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz parmezan, fasolkę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Minestrone mamy Mia, Meksykańska Zupa Minestrone z awokado, oraz Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadź makaron w jednej warstwie na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do lekko rumiane, mieszając raz. Odstawić.
Pokrój wołowinę w paski o grubości 1/4 cala; pokrój każdy pasek na kawałki o grubości 1 cala. Płaszcz z mieszanką przypraw taco.
Gotować wołowinę, cebulę i paprykę w holenderskim piekarniku pokrytym sprayem do gotowania na średnim ogniu, często mieszając, 6 do 8 minut lub aż wołowina jest rumiana.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę. Wymieszać z bazylią; gotować, ciągle mieszając, 30 sekund.
Dodaj tosty makaron, bulion i następne 3 składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż makaron jest prawie miękkie. Wymieszać ze szpinakiem.
Każdą porcję posypać posiekanym parmezanem.
* 7 uncji angel hair lub makaron wermiszel rozbity na 1-calowe kawałki można zastąpić makaronem fideos.