Mama-stek z pieprzem mamy
Mama-stek z pieprzem mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 240 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka wody, cebuli, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do valentin day. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Hiszpański ryż mamy, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać zieloną i czerwoną paprykę do miękkości, o 10 protokół.
Paprykę wyjąć z patelni i odstawić.
Umieścić paski stek na patelni z startej cebuli, i gotować i mieszać przez około 10 protokół, aż stek jest równomiernie rumiane i nie Różowy wewnątrz. Powrót papryki gotowane na patelni, i wymieszać pomidory, woda, i cukier.
Posypać solą i pieprzem do smaku.
Dusić na małym ogniu przez 45 minut do 1 godziny, mieszając od czasu do czasu, aż stek będzie miękki i sos zgęstnieje.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.