Mama ' s Supper Club Tilapia Parmesan (z przepisu)

Mama ' s Supper Club Tilapia Parmesan (z przepisu)
Mama ' s Supper Club Tilapia parmezan (z Recipezaar) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, majonez, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj MaMa ' s Supper Club Tilapia parmezan, Club Med Bahamas-Dzień 0,5 + Koktajl Bahama Mama, oraz Parmezan Cheddar Szarlotka & Mama Francesca Ser Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 degrees.In maślane 13-by-9-calowe naczynie do pieczenia lub jellyroll pan, lay filety w jednym layer.Do nie układać filetów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Blat szczotkowy z juice.In miska połączyć ser, masło, majonez, cebulę i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PrzyprawyPrzyprawy
MasłoMasło
SerSer
CebulaCebula
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dobrze wymieszać widelcem.
4
Piec ryby w nagrzanym piekarniku 10 do 20 minut lub aż ryba po prostu zaczyna się łuszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozprowadzić mieszaniną sera i piec do złotego koloru, o 5 protokół.Czas pieczenia zależy od grubości używanej ryby.Obserwuj rybę uważnie, aby nie rozgotowała się.Składniki na 4 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn