Mama ' s Beef Shish Kabobs jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Beef Shish Kabobs, Wołowina Squash Shish Kabobs, oraz Szaszłyki Z Polędwicy.
Instrukcje
1
Wymieszać olej roślinny, sos sojowy, sok z cytryny, musztarda, sos Worcestershire, czosnek, czarny pieprz i sól razem w misce; wlać do zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Dodać wołowinę, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Dodać grzyby do worka, płaszcz z marynaty, wycisnąć nadmiar powietrza, i ponownie zamknąć worek; marynować w lodówce kolejne 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Usuń wołowinę i grzyby z marynaty, wytrząsając nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Zalać marynatę do małego rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut; odstawić do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Wątek kawałki zielonej papryki, wołowiny, czerwonej papryki, grzybów i cebuli na metalowe szaszłyki, powtarzając, aż wszystkie składniki są szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
8
Gotować szaszłyki na rozgrzanym grillu, często obracając i szczotkując obficie z zarezerwowaną marynatą, aż ładnie rumiane ze wszystkich stron, a mięso nie jest już różowe w środku, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala