Mama Neely ' s Spiced Pecan Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Mama Neely ' s Spiced Pecan Cake spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 689 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, śmietanę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka pieczona Mama Neely, Mamuski placki orzechowe, oraz Ciastka i ciasto śmietankowe Neely dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. nasmaruj 13-na 9-calową patelnię.
Do nadzienia: w średniej misce, wymieszać razem pekan, brązowy cukier i cynamon, aż ładnie połączone i pekan są w pełni pokryte.
W przypadku glazury: w drugiej średniej misce ubij cukier cukierniczy, sok z cytryny i mleko, aż cały cukier zostanie w pełni włączony i nie będzie grudek. Ustaw glazurę z boku.
Do ciasta: do dużej miski dodaj mieszankę ciasta, śmietanę, olej roślinny, cukier, 1/4 szklanki wody, mąkę i jajka. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić składniki, aż w pełni połączone, o 4 protokół.
Wlać około połowy ciasta do przygotowanej patelni.
Rozprowadź nadzienie orzechowe na wierzchu i zawiruj do ciasta.
Wlać następną połowę ciasta i rozprowadzić, aby uzyskać równą warstwę.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut.
Wyjąć z piekarnika, umieścić na regale chłodzącym i ostudzić na patelni przez 30 minut. Następnie odwróć ciasto na talerz lub półmisek i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Ubijamy trochę glazurę, aby upewnić się, że nadal jest gładka, a następnie mżemy po całym cieście.
Niech glazura ustawić trochę i służyć!