Malinowy-Twarożkowy Brownies
Przepis Malina-twarożek Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, sól, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowy Krem Ser Brownies, Ziemniaki karmelowe  " serek malinowy francuskie tosty z syropem malinowym, oraz Soczyste czekoladowe ciasteczka z lodami i sosem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie, ubij pierwsze 5 składników ze średnią prędkością miksera, aż do dobrze wymieszanego, i odstaw na bok.
Aby przygotować ciasteczka, pokryj dno 8-calowej patelni sprayem do pieczenia (nie pokrywaj boków patelni). Lekko łyżka 3/4 szklanki mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w średniej misce.
Połączyć 1 szklankę cukru i 6 kolejnych składników (1 szklanka cukru przez 2 białka), dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Rozłóż dwie trzecie ciasta na dnie przygotowanej patelni.
Wlać nadzienie na ciasto, rozprowadzając równomiernie. Ostrożnie upuść pozostałe ciasto i konserwy przez łyżki nad nadzieniem; obracaj razem za pomocą końcówki noża do marmuru.
Piec w 350 przez 40 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie prawie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.