Malinowy Tort Krówkowy

Malinowy Tort Krówkowy
Malinowy tort Krówkowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej, cukier, Maliny w syropie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Malinowy Tort Krówkowy, Raspberry-Fudge Fantasy Torte, oraz Truskawkowy Tort Krówkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (jeśli używasz ciemnych lub nieprzywierających patelni, rozgrzej piekarnik do325). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z wyjątkiem chipsów czekoladowych z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Pokonać 2 minuty na średniej prędkości. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać ciasto do patelni.
3
Piec 30 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Chłodne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z patelni; umieścić na stojakach chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. (Owinąć i zamrozić 1 warstwę ciasta do późniejszego użycia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
5
Tymczasem, aby usunąć nasiona z malin, umieścić sitko na małym rondlu; wlać maliny do sitka. Nacisnąć maliny przez sitko z tyłu łyżki, aby usunąć nasiona; wyrzucić nasiona. Wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą z malinami na gładką masę. Gotować na małym ogniu, aż mieszanina będzie bąbelkowa i zagęszczona, stale mieszając. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
6
Umieść woskowany papier lub folię na powierzchni mieszaniny; przechowywać w lodówce 30 minut lub do zimna. Złóż bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Aby zmontować torte, umieść warstwę ciasta, od góry do dołu,na talerzu do serwowania.
8
Rozprowadzić cienką warstwą lukru. Wierzch z kremem malinowym, rozprzestrzeniania się w ciągu 1/2 cala krawędzi. Boki mróz torte z pozostałym lukrem. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KremKrem
9
Tuż przed podaniem ułóż maliny wokół górnej krawędzi torte. W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi świeżymi malinami i gałązkami mięty. Torte przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
MiętaMięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn