Malinowy Sernik Zawirowany
Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 415 kalorii, 9g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz serek śmietankowy, rozmrożone maliny, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Malinowy Sernik Zawirowany, Malinowy Sernik Zawirowany, oraz Malinowy Placek Sernikowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryj 9-calową patelnię springform sprayem do gotowania. Pulse krakersy graham w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Dodaj olej i wodę; pulsuj, aż utworzą się grudki. Naciśnij okruchy do dołu i 1 cal w górę strony patelni.
Piec do pachnącego (około 10 minut). Spoko na stojaku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Maliny proces w robocie kuchennym z 2 łyżki cukru, aż będzie gładka. Przecedzić czysty do małego rondla. Gotować mieszaninę przez 3 minuty, aż lekko zgęstnieje. Schłodzić do temperatury pokojowej.
W misce miksera elektrycznego, ubić ser śmietankowy i pozostały 1 1/4 szklanki cukru, aż będzie gładka (około 5 minut).
Dodać kwaśną śmietanę i ubić aż się połączy.
Dodać jajka, a następnie białka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodatku do włączenia.
Dodać mąkę, wanilię, skórkę cytrynową i sól i wymieszać do połączenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni, a następnie umieścić sernik na patelni do pieczenia. Na wierzch sernika upuść łyżeczki czystej maliny. Używając drewnianego szpikulca lub noża, zawiruj czystą.
Umieść patelnię w piekarniku i dodaj gorącą wodę do patelni do głębokości 2 cali.
Piec, aż ciasto jest ustawione, ale środek nadal jigles (około 1 godziny, 10 minut). Wyłącz piekarnik. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku przez 30 minut.
Wyjąć springform pan z łaźni wodnej. Uruchom nóż wokół wewnętrznej krawędzi patelni; ostudzić do temperatury pokojowej. Schłodzić do twardości (co najmniej 6 godzin) przed wyjmowaniem.