Malinowy Sernik Bary
Ten wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz 3-mniej tłusty twarożek, śmietanę, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Malinowy Sernik Bary, Malinowo-Sernikowe Batoniki, oraz Malinowy Sernik Bary.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z solą, mieszając trzepaczką.
Masło, brązowy cukier, 1 łyżeczka wanilii i jajka połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła; mieszać tylko do wilgotności.
W dużej misce umieścić 1/2 łyżeczki wanilii, cukier granulowany i 4 kolejne składniki (przez serek śmietankowy); ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania puszystości.
Linia 13 x 9-calowa patelnia do pieczenia z folią, która rozciąga się 1 cal poza boki; płaszcz folii z gotowania sprayu.
Rozłóż połowę ciasta na patelnię.
Wlać śmietanę serową na ciasto na patelni i równomiernie rozprowadzić na cieście.
Posypać malinami. Resztę ciasta upuść przez łyżki stołowe na maliny. Zawijaj ciasto, mieszankę twarogu i malin razem z nożem.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Zdjąć z patelni, podnosząc folię.
Wyjąć folię; pokroić na 30 batonów.