Malinowy Pudding Cytrynowy
Malina cytryna Pudding ciasta może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 215 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka cukru granulowanego, śmietana z kamienia nazębnego, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Malinowy Pudding Cytrynowy, Potrójne cytrynowe Ciastka Dla Dzieci z kremem cytrynowym, oraz Malina cytryna Upside-down tea Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zestaw 6 ramekinów (rozmiar 2/3 filiżanki) w 9-na 13-in. patelnia do pieczenia.
W średniej misce ubij żółtka i cukier granulowany, aż będą gęste i kremowe.
Ubij mąkę, masło, skórkę z cytryny i sok, i mleko do wymieszania.
W głębokiej misce z mikserem na dużych prędkościach ubijać białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż białka utrzymają sztywne, wilgotne szczyty po podniesieniu ubijaka. Wymieszać jedną czwartą białek w mieszaninę żółtkową, aż do wymieszania, a następnie delikatnie złożyć pozostałe białka. Delikatnie złożyć na pół malin.
Łyżka ciasta do ramekins.
Wlać tyle gorącej wody z kranu do pieczenia patelni przyjść 1 w. po bokach ramekinów.
Piec, aż warstwy ciasta są ustawione i topy są złote, 30 do 35 minut.
Wyjmij ramekiny z wody; pozostaw do ostygnięcia co najmniej 30 minut.
Podawać z większą ilością jagód na wierzchu i odrobiną cukru pudru.
Dodać do przodu: schłodzić hermetycznie do 1 dnia; warstwa budyniowa stanie się bardziej wyraźna.