Malinowy Placek Sernikowy
Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, jajka, ciasto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Malinowy Sernik Zawirowany, Malinowy Sernik Zawirowany, oraz Malinowy Sernik Zawirowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia niepękana skorupa ciasta z podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Piec w temperaturze 450° przez 5 minut; zdjąć folię.
Wyjąć z piekarnika; zmniejszyć ogień do 350°.
W misce ubić serek śmietankowy, cukier i wanilię, aż będzie gładka.
Dodaj jajka, pokonując na niskiej prędkości tylko do połączenia.
Wlać do skorupy ciasta. Dżem wymieszać; skropić nadzieniem.
Przetnij nadzienie nożem, aby zawirować dżem.
Piec przez 25-30 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce przez noc.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed krojeniem.