Malinowy Placek Sernikowy

Malinowy Placek Sernikowy
Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, jajka, ciasto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Malinowy Sernik Zawirowany, Malinowy Sernik Zawirowany, oraz Malinowy Sernik Zawirowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia niepękana skorupa ciasta z podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Piec w temperaturze 450° przez 5 minut; zdjąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec 5 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; zmniejszyć ogień do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W misce ubić serek śmietankowy, cukier i wanilię, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodaj jajka, pokonując na niskiej prędkości tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Wlać do skorupy ciasta. Dżem wymieszać; skropić nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
DżemDżem
8
Przetnij nadzienie nożem, aby zawirować dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Piec przez 25-30 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
10
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn