Malinowy Pierścień Żelatynowy

Malinowy Pierścień Żelatynowy
Malinowy żelatyna Pierścień trwa z grubsza 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis serwuje 12 i kosztuje $1.22 za porcję. 234 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ananasa, serek śmietankowy, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pierścień Żelatynowy Sangria, Świąteczny Pierścień Żelatynowy, oraz Pierścień Żelatynowy Z Limonki Pomarańczowej.

Instrukcje

1
W misce rozpuść żelatynę w wodzie. Dodaj maliny, ananasa i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlej połowę do 8-szklankowej formy pierścieniowej pokrytej sprayem do gotowania; wstaw do lodówki na 30 minut lub do twardej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
3
Pozostaw pozostałą mieszaninę żelatyny w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
W misce ubij serek śmietankowy i śmietanę na gładką masę. Ostrożnie rozprowadź żelatynę w formie; na wierzch z pozostałą mieszanką żelatyny. Wstaw do lodówki na 6 godzin lub do stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn