Malinowy-Nektarynkowy Parfaits z ciepłą brzoskwinią Sabayon

Malinowy-Nektarynkowy Parfaits z ciepłą brzoskwinią Sabayon
Malinowo-Nektarynkowe Parfaity z ciepłą brzoskwinią Sabayon mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, maliny, Likier brzoskwiniowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Peach and Raspberry Pavlova Parfaits, Piernik Z Ciepłymi Jabłkami I Cydrem Sabayon, oraz Ciepły Sabayon z glazurowanymi śliwkami i malinami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić nektaryny, 2 szklanki malin i 1/4 szklanki cukru w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
NektarynaNektaryna
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić do momentu wytworzenia soków, około 5 minut.
3
Żółtka, nektar, Likier, sól i 1/4 szklanki cukru ubić w dużej metalowej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(z Kartonu)(z Kartonu)
NektarNektar
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieść miskę na rondlu wrzącej wody; ubijać, aż mieszanina będzie gęsta i termometr włożony do rejestrów środkowych co najmniej 71°, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Mieszankę owoców podzielić na 4 duże szklanki. Łyżka ciepłej brzoskwini sabayon over.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
6
W razie potrzeby udekoruj pozostałymi jagodami i pokrojonymi w plasterki migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
7
Jedna porcja zawiera: 243,94 kalorii (kcal), 17,6% kalorii z tłuszczu, 4,77 (g)
8
Self
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn