Malinowy Krem Fraîche Puff
Malinowy krem Fraîche Puff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 23081 kalorii, 306g białka, oraz 1594g tłuszczu każdy. Na 43,2 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz Creme fraîche, maliny, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Malinowe Ciasto Z Marsalą, Crème Fraîche I Malinami, Malinowe Ciasto Z Marsalą, Creme Fraiche I Malinami, oraz Malinowe ciasto z Marsalą, Crème Fraîche i malinami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozłóż arkusz ciasta i wytnij 3-calowy kwadrat z ciasta ostrym nożem (zachowaj pozostałe ciasto do innego użycia).
Piec plac ciasta na nieczystej blasze do pieczenia na złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Ciasto przełożyć do stelaża i ostudzić do końca, a następnie pokroić poziomo na 2 warstwy. Wymieszać crème fraîche i cukier granulowany, aż cukier się rozpuści.
Tuż przed podaniem wyłóż dolną połowę ciasta na talerz i polej Creme fraîche i malinami, pozwalając rozlać trochę jagód na talerz. Przykryć górną połową ciasta i obsypać cukrem cukierniczym.
Rozmrożone ciasto utrzymuje, owinięte najpierw w papier woskowy, a następnie w folię, schłodzone, 2 dni.