Malinowy głupiec z tostami Angel Food Cake
Malinowy głupiec z tostami Angel Food Cake to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 200 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Creme fraîche, ciężki krem, maliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tosty Angel Food Cake, Francuski Tosty Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake z prażonymi migdałami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Rozłóż kawałki ciasta na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Toast, aż krawędzie są złotobrązowe, ale centra są nadal miękkie, 8-10 minut.
Ostudzić; odstawić na bok.
Za pomocą widelca grubo rozgnieść maliny, 2 łyżki cukru i 1 łyżeczkę skórki z limonki w małej misce.
W międzyczasie ubij śmietanę, crème fraîche i pozostałą 1/4 szklanki cukru w średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty, około 2 minut.
Ciasto warstwowe, mieszanka malin i śmietany w szklankach lub małych miseczkach; wierzch z skórką limonkową.
3 więcej pomysłów na ... Angel food cake
Wiemy: Angel food cake jest tak 1994 (era beztłuszczowa). Ale zasługuje na powrót. Jego przewiewna konsystencja pochłania Dojrzałe soki owocowe, a większość rynków go zaopatruje, więc nawet nie trzeba włączać piekarnika. Oto więcej słodkich sposobów, aby cieszyć się nowym (starym) ulubionym:brzoskwinie i śmietana na patelni bochenkowej, plastry ciasta z lodami waniliowymi i plasterki brzoskwiń rzucone odrobiną cukru. Powtórz warstwy i naciśnij, aby skompresować; zamrozić 2 godziny.
Pokroić w plasterki i podawać. Francuskie tosty Sub plastry ciasta na chleb w ulubionym przepisie tosty francuskie. Na wierzch z budzącymi się wiśniami i mascarpone. Tosty shortcake
Posmaruj grube plastry ciasta oliwą z oliwek, następnie tostuj na złoty kolor. Wierzch z masłem migdałowym, truskawkami, odrobiną oliwy z oliwek i łuszczącą się solą morską.
W porcji: kalorie 330, tłuszcz 16 g, błonnik 0 g