Malinowy Francuski Placek Jedwabny

Malinowy Francuski Placek Jedwabny
Malinowy Francuski placek Jedwabny może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 6G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.79 za porcję. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, półsłodką czekoladę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Paleo Malinowy Francuski Placek Jedwabny, oraz Chocolate French Silk Pie (Naśladowca francuskiego jedwabiu Bakers Square).

Instrukcje

1
Aby zrobić skórkę, połączyć mąkę i sól w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Pokroić w skracaniu nożem lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Połącz jajko, wodę i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Posypać mokre składniki na mieszaninę mąki i wrzucić lekko widelcem, aż mieszanina mąki jest zwilżona. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do trzech dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
5
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do 9-calowego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść ciasto w płytce ciasta, przycinając krawędź, aby utworzyć zwis o średnicy 1 cala. Złóż dodatkowe ciasto pod siebie i dekoracyjnie zagniataj krawędź Skórki. Schłodzić ciasto wypełnione patelni ciasto co najmniej 20 minut przed pieczeniem, aby zapobiec skurczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
7
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Ciasto wyłożyć podwójną warstwą folii aluminiowej i warstwą masy ciasta lub suszonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Brzeg skórki będzie złoty, około 10 minut. Ostrożnie wyjąć folię i ciężary i piec, aż skorupa jest ustawiona, o 5 protokół więcej. Całkowicie schłodzić przed dodaniem nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Aby nadzienie, roztopić czekoladę w podwójnym kotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Niech ostygnie do temperatury pokojowej, ale nadal płynne. W międzyczasie ubij masło mikserem elektrycznym, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż mieszanina będzie lekka i puszysta. Powinien być zauważalnie jaśniejszy w Kolorze. Zmiksować w schłodzonej roztopionej czekoladzie i ekstrakcie waniliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
11
Dodać jajka po kolei, ubijając z dużą prędkością przez 2 minuty i skrobanie po bokach miski dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Rozłóż cienką warstwę (około 1/4 cala) dżemu malinowego na dnie schłodzonej skorupy ciasta. Łyżka nadzienie czekoladowe na górze dżemu i wygładzić powierzchnię. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DżemDżem
13
Przed podaniem udekoruj każdy plaster bitą polewą, 3 świeżymi malinami i liściem mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn