Malinowy drobiazg z sosem rumowym
Malinowy drobiazg z sosem rumowym wymaga z grubsza 56 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,53 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 8G tłuszczu i w sumie 597 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Mieszanka masła, dżemu malinowego, ekstraktu z imitacji rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Malinowy drobiazg z sosem rumowym, Malinowy Drobiazg, oraz Malinowy Drobiazg.
Instrukcje
Podgrzej masło w dużej szklanej misce w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie, aż się rozpuści, około 30 sekund.
Ubij cukier cukierniczy, ekstrakt z rumu i wodę, mieszając, aby uzyskać gładki SOS.
Podgrzej dżem w małej szklanej misce w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie, aż się rozpuści, około 30 sekund. W sześciu małych miseczkach lub kieliszkach równomiernie rozprowadź kostki ciasta funtowego. Lekko zapakuj kostki.
Równomiernie skrop sosem rumowym i dżemem. Nałóż równomiernie 3 łyżki budyniu na każdą. Wstaw do lodówki na 45 minut.
Udekoruj malinami i podawaj.