Malinowy budyń z krakersem Grahama
Malina Cup budyń z Graham Cracker Crust może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 836 kalorii, 9g białka, oraz 68 g tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka rumu, ekstraktu z wanilii, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Ciasto dyniowe z krakersem Grahama, Ginger Graham Cracker Crust, oraz Cytrynowy placek bezowy z krakersem Grahama.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni i ustaw stojak na środku.
W małej misce do mieszania, połączyć okruchy krakersów graham, 1/2 szklanki cukru, i roztopione masło. Podzielić mieszaninę między 4 (1-cup) kubki kremu i naciśnij w dół, aby utworzyć skorupę na dnie.
W małym rondlu na średnim ogniu połącz śmietanę i 1 łyżkę pozostałej łyżki cukru. Oparzyć i usunąć z ciepła. W dużej misce do mieszania połączyć żółtka, pozostałą łyżkę cukru, wanilię i rum.
Trzepaczka lekko, po prostu połączyć.
Lekko ubijając, stopniowo maczać poparzoną mieszankę śmietany do mieszaniny jaj, aby ogrzać ją bez mieszania jaj. Odcedzić mieszaninę i wlać do kubków kremu.
Umieść 6 malin w każdej filiżance, zanurz je tak, aby były pokryte kremem.
Ułóż filiżanki na patelni i wlej gorącą wodę do połowy boków. Przykryć patelnię folią i piec przez 30 do 40 minut, lub do momentu, aż kremy są ustawione. Ostudzić na patelni, następnie schłodzić, przykryte, do 2 dni do przodu.
Jeśli chcesz, posyp lekką warstwę cukru na każdym kremie i umieść pod rozgrzanym brojlerem na około 2 do 4 minut, uważając, że nie spalają się.
Podawać bezpośrednio po oszkleniu.