Malinowo-Pomidorowa Galaretka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj galaretki Malinowo-pomidorowej. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, miętę, ocet winny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pomidor Aspic, Galaretka Ogórkowo-Pomidorowa, oraz Galaretka Galaretkowa.
Instrukcje
Sok pomidorowy i 6 kolejnych składników zagotować w dużym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wlać mieszaninę soku pomidorowego przez sitko z siatki drucianej do dużej miski do mieszania, odrzucając ciała stałe.
Posypać żelatynę unflavored ponad 1/2 szklanki zimnej wody; odstawić 1 minutę. Wymieszaj zmiękczoną mieszaninę żelatyny w mieszaninę soku pomidorowego, mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Przygotować żelatynę o smaku malinowym zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; nie schładzać.
Dodaj do mieszaniny soku pomidorowego, mieszając aż do połączenia.
Wlać mieszaninę do 10 (6-uncja) kubki punch; schłodzić 8 godzin lub do firmy.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z sałatką z kurczaka lub krewetek.