Malinowo-Orzechowe Blondie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Maliny-Pecan Blondies spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 292 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pekan, vanillan ekstrakt, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Malinowe Pecan Blondies, Malinowe Blondynki, oraz Pecan Blondies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 9x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową, rozciągająca folię na boki o 2 cale. Folia z masłem i mąką.
Wymieszać 2 szklanki mąki, proszku do pieczenia, soli i sody w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beat brązowy cukier i masło w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach 1 na raz, następnie wanilii.
Dodać mieszankę mąki i ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Posypać malinami na wierzchu.
Piec deser, aż top będzie złoty i tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 50 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć folią i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.)
Pokroić w 16 kwadratów i podawać.