Malinowo-Morelowy Sangrian to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje $2.28 za porcję. Mieszanka nektaru morelowego, bezalkoholowego wina, malin i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantna Morelowa Sangria, Granola z morelami i malinami z jogurtem z miodem malinowym, oraz Boomette ' s Apricot White Sangria dla 1.
Instrukcje
1
Rozmrożone maliny umieścić w blenderze. Przykryć i zmiksować na dużej prędkości aż do puree. Zmiksowane maliny wcisnąć przez sitko do małej miski, używając drewnianej łyżki; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 Kaloriami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszaj puree z malin, nektar, Wino i brandy w 2-kwartalnym niemetalowym dzbanku lub pojemniku. Tuż przed podaniem dodaj napój gazowany, świeże maliny i plasterki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar
Z 50 Kaloriami
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji