Malinowe Serca
Malinowe serca mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 134 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, żółtka jaj, niebieloną mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Malinowe Serki Kruche I Malinowy Krem Z Serem Marshmallow Dip, Malinowe Serduszka, oraz Ceglane Czerwone Malinowe Serca dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu umieść jajka (i wodę do przykrycia). Doprowadzić wodę do wrzenia, zdjąć z ognia i ostudzić. Jajka obrać i usunąć żółtka. Żółtka przecisnąć przez sito i odstawić na bok.
Masło pokroić na małe kawałki.
W misce dodać mąkę, cukier, żółtka, żółtka na twardo, skórkę z cytryny, cynamon i sól.
Wymieszać rękami, aż ciasto trzyma się razem i wszystkie składniki są dobrze wymieszane. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni. Za pomocą foremki do ciastek 2 1/2 - 3 cala w kształcie serca wyciąć jak najwięcej serc, jak to możliwe. Zbierz resztki ciasta, reroll, i wyciąć więcej serc. Za pomocą mniejszej foremki do ciastek w kształcie serca Wytnij środek połowy ciastek.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Rozłóż każde całe serce cienką warstwą dżemu malinowego. Top z serduszkami z wyciętymi centrami. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie użyte.
Umieść serca 1 cal od siebie na wyłożonych blach do pieczenia. Ubij 2 jajka z wodą w małej misce i lekko posmaruj ramkami na ciasteczka.
Piec ciasteczka tylko do jasnego złotego brązu, 12 do 15 protokół. Schłodzić na stojakach z drutu i przechowywać w zamrażarce lub w hermetycznym pojemniku, aż będzie gotowy do podania.