Malinowe Pinwheels
Malinowe Pinwheels może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 73 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka dżemu malinowego, masło, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pinwheels Z Orzechami Malinowymi, Malinowe Pinwheels, oraz Fig Pinwheels.
Instrukcje
Z mikserem elektrycznym, ubić masło, ser śmietankowy, i cukier granulowany, aż puszyste.
Wymieszać z wanilią. Stopniowo dodawać mąkę, mieszając aż do momentu włączenia.Ciasto obrócić na obsypaną mąką powierzchnię roboczą i delikatnie zagnieść 2-3 razy, tak aby było razem. Uformuj ciasto na dwa kwadraty o grubości 1 cala. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.Na lekko posypanym mąką kawałku pergaminu rozwałkuj jeden z kwadratów ciasta w prostokąt o wymiarach 9 na 12 cali.
Połowę dżemu rozłożyć na cieście.
Pokrój ciasto w poprzek na trzecie części, tworząc trzy prostokąty o wymiarach 9 na 4 cale. Zaczynając od długiego boku każdego prostokąta, zwiń w kłody. Zawinąć w papier woskowy i przechowywać w lodówce do firmy, 30 minut. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Rozgrzać piekarnik do 350 F. pokroić dzienniki na 1-calowe kawałki i przestrzeni 1 1/2 cala od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia.
Posmarować jajkiem i posypać cukrem turbinado.
Piec do złotego, 20 do 25 minutes.To Zawijanie: 32-uncjowy szklany słoik do konserw będzie starannie trzymać 2 tuziny wiatraczków. Możesz odtworzyć dwukolorowy motyw ciasteczek z pasiastą wstążką zawiązaną wokół ust słoika i kolorowym klejem bow.To zamrażać: zamiast chłodzić kłody, zamrażać je do 2 miesięcy. Aby upiec, postępuj zgodnie z instrukcjami receptury, krojenie i pieczenie ciasta z zamrożonych i użyj górnego końca zakresu czasowego.